Tündérkéz Jótékonysági Egyesület Cseke-Kutasi Katalin vezetésével szervezte meg azt a fergeteges Apacuka jótékonysági koncertet, amit december 2-án a Városi Sportcsarnokban tartottak.

-Hirdetés-

A délután 3 órai ajtónyitásra megérkezett a Tündérkéz Mikulása is. A kialakított Mikulás sarokban óriási volt a sor hisz az érkező kicsiket és nagyokat egy-egy mikuláscsomaggal várta, és persze egy-egy fotó is készülhetett vele.

A koncert megkezdése előtt Cseke-Kutasi Katalin pár szóval köszöntötte a gyermekeket, a szülőket, és köszönetet mondott a támogatóknak kiemelve a BS Plastic Kft.-t és a Material-Plastik Kft.-t. Mivel a belépőjegy tombola is volt egyben, a köszöntő után zenés aláfestéssel megkezdődött azok kisorsolása. Már ez önmagában megalapozta, majd a koncert fokozta az egybegyűlt gyereksereg jókedvét, amely kitartott a végéig.

Az előadás közben megvásárolható volt a kiskunhalasi Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. termékei – tőlük és az Apacuka Zenekar felajánlásából kerültek ki a tombola nyereménytárgyai -, és az egyesület tagjai által készített dísztárgyak közül választhatott minden adományozó.

A Tündérkéz Jótékonysági Egyesület köszönetét fejezi ki Soltvadkert Város Önkormányzat polgármesterének Lehoczki Ferencnek, hogy a sportcsarnokot biztosította az egyesület számára.

Köszönet a további támogatásért a Végi Vegyi Kft.-nek, az F&F Pack Kft-nek, Unimarket Trade Kft.-nek, Varényi Miklósnak és Tóth Mónikának, a kiskunhalasi Kenguru Babadiszkontnak, a Pölöskei Italgyártó Kft.-nek, a Szobi Italgyártó Kft.-nek, a Szikrai Borászatnak. 

Köszönet jár még Szekeres Sándornak – a Mikulásnak-, Klászkó Katalinnak, a Martell Bt.-nek, a Király Pék és Társa Bt.-nek, Vadkert Komszolg Kft.-nek, Schnürlein Andornak, Soltvadkert Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságnak!

A Tündérkéz Jótékonysági Egyesület megtalálható a Facebookon: www.facebook.com/tunderek13

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS