Zsúfolásig megtelt az Izsáki Táncsics Mihály Művelődési Ház, 2017. december 10-én délután, A SZERETET ÖSSZETARTönfejlesztő, motivációs koncerten Bagdi Bellával és zenekarával. Akik részt vettek a koncerten, maguk is átélhették, hogy a boldogág érzését sugárzó énekesnő miként ragadja magával a közönséget. Vele együtt énekelve maguk is részeseivé váltak az emelkedett, pozitív életérzést árasztó hangulatnak.

-Hirdetés-

Az izsáki fellépés Izsáki Házitészta tulajdonosainak meghívására jött létre és az álló vastapssal jutalmazott koncert végén Juhászné Cseri Ilona virágcsokorral köszönte meg az énekesnőnek a feledhetetlen előadást.

Ismeretes, hogy Bagdi Bella nemcsak a dalaival tanít. hanem készségfejlesztő tréner és életvezetési tanácsadó is. Elindítója annak a boldogságprogramnak, amely már több mint száz klubon keresztül üzeni, hogy a boldogságra való képességünk fejleszthető és tanulható. Az iskolai boldogságórák ötleteket és módszertani segítséget adnak a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az iskolás korosztály számára.

A koncert alkalmával lehetőség volt Bagdi Bella CD-i és kiadványai megvásárlására is.

-fg-

MEGOSZTÁS