2017. december 12-én a Szarvas Fogadó Báltermében Kiskőrös Város Önkormányzata és a Képviselő – testület Művelődési, Közoktatási és Sport Bizottsága karácsonyi ünnepséget rendeztek a nyugdíjas közszolgálati dolgozók részére.

-Hirdetés-

EGYMI műsora

Az ünnepség megnyitásaként sok szeretettel fogadták a Kiskőrösi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Karácsonyi pillanatok című műsorát Grósz Máté és Rácz János előadásában. Felkészítő pedagógusok: Szomor Viktória és Kóczián Alexandra. Fellépő intézmények:

Harangvirág óvodások tánca

A Harangvirág Evangélikus Óvoda Katica csoportja örvendeztette meg a vendégeket Angyalok tánca című előadásával, melyet Menyhárt Laura és Szentgyörgyi Adrienn tanítottak be a kicsiknek.

Kiskőrösi Óvodák óvodásainak műsora

Majd a Kiskőrösi Óvodák Batthyány Óvodájából a Szívecske csoport műsorát láthatták, melynek felkészítő tanáraik: Budavári Ildikó és Hegedűsné Kaposvári Edit.

Bem Iskola előadása

A Bem József Általános Iskola 3. évfolyamos tanulóitól fogadták sok szeretettel a „Karácsonyi angyalok” című előadást! Felkészítő nevelők, pedig Rohoska Ferencné, Mészáros Valéria és Maska Lászlóné.

KEVI Általános Iskola műsora

Ezek után a Kiskőrösi Evangélikus Középiskola Petőfi Sándor Általános Iskolája 4. a osztályos tanulóinak  „Somogyi ugrós” című néptánc előadását láthatták az ünnepségen résztvevők. Felkészítő pedagógus: Petrányi Ilona.

Wattay műsora

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Wattay Szakképző Iskolájából a 10. B. osztályos Opauszki László, valamint a 12. A osztályos Sallai Krisztina adták elő karácsonyi dalaikat. Felkészítő tanáruk Farkasné Szabolcsi Ildikó volt.

SZÓ-LA-M műsora

Záróműsorként, pedig a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola előadását fogadták a vendégek. Paul McCartney: Let It Be és Yesterday című számait adták elő, melyben közreműködött Boldoczki Róbert Tanár Úr harsonán, Tóth Ferenc Tanár Úr harsonán, Pelsőci Barnabás harsonán, valamint Torgyik Roland tubán.

Fotó: K.J.

MEGOSZTÁS