Az izsáki Ezüst Gólya Nyugdíjas Klub, a napi munkahelyi elfoglaltságból kikerült tagjai számára, a tartalmas közösségi élet színtere. A benne végzett munkájuk nemcsak a maguk örömét, hanem városunk életének jobbá tételét is szolgálja. Teszik mindezt az 1994-es megalakulásuk óta folytonosan, irigyelhető aktivitással, örömmel és jókedvvel.

-Hirdetés-

A klub programjai közt szerepel, a december közepén megtartandó, karácsonyi hangulatú évzáró rendezvény. Ez egyrészt számadás az elvégzett munkáról, másrészt ráhangolódás a közelgő karácsonyi ünnepekre.

Az idei összejövetelre, 2017 december 14-én délidőben, megtelt az Izsáki Táncsics Mihály Művelődési Ház. Az ízlésesen megterített asztalokon, a tányérok mellett, apró ajándékokat is találtak a vendégek. Az Ezüst Gólyák rendezvényén első alaklommal vett részt, a nemrég Izsákra került Bajkó Zoltán plébános.A ráhangoló műsort is a klub tagjai adták, az „angyalok” üzenetével, énekkel és prózával. Bajkó Zoltán plébános Wass Albert gondolatait ajánlotta: „Nyissátok meg szíveteknek minden ablakát, és eresszétek be oda a napfényt, hadd pusztítson ki belőle minden sötétséget ezen a karácsonyon. Civakodás, pártoskodás nemzetéből változzatok át a szeretet nemzetévé, s lássátok meg attól a pillanattól kezdve veletek lesz Isten.”A műsor végén Árvai Istvánné klubvezető köszöntötte a megjelenteket, köszönte a mostani műsorban közreműködők és a klubtagok egész éves munkáját. Az apró ajándékok között lévő kis palackokban elrejtett üzenetekkel kívánnak mindenkinek Boldog Karácsonyt!

A rendezvény a továbbiakban közös ünnepi ebéddel és azt követően zenés kikapcsolódással folytatódott. A klub következő összejövetele ugyanitt, a szilveszteri buli lesz.

-fg-

MEGOSZTÁS