Az izsáki ZÖREY klubban, 2017 december 27-én lépett fel, a novemberi európai (Csehország, Németország és Hollandia) turné után újra itthon játszó, Ivan & The Parazol. A 2010 februárjában alakult budapesti rock együttes stílusuát alapvetően a ’60-as, ’70-es évek zenei világának és a kortárs irányzatoknak az ötvözése határozza meg. Néhány kivételt leszámítva, dalszövegeiket angol nyelven írják. A klasszikus rockzenét a kortárs trendekkel vegyítő, dinamikus, szabad stílusnak köszönhetően rövid idő alatt népszerű koncertzenekarrá vált a fiatalok körében.

-Hirdetés-

Az ZÖREY-ben mutatkozott be először a The Melonas projekt, benne Nelson Graf Reis, portugál punk-rock énekessel. Az Ivan & The Parazol Vitáris Iván (ének), Balla Máté (gitár), Beke István (billentyűs), Simon Bálint (dobos), és ezúttal Spinger Márton (basszusgitár) formációban lépett fel.

A közel száz főnyi közönség és az igazi örömzenéléssel játszó zenekar hamar egymásra talált, és egy fergeteges klubos bulit hoztak össze, a zenekar csak a ráadás, ráadásával tudta befejezni az koncertet.

(Az Izsáki Televízió készített riportot a koncertről.)

-fg-

MEGOSZTÁS