SÁRFEHÉR KUPA 2018 elnevezésű, nyolc korosztályt érintő utánpótlás labdarugó tornát szervezett a Kecskeméti LC-KTE Sportiskola amatőr szakága Izsákon, a Városi Sportcsarnokban, négy játéknapon. Az 5+1 fős csapatok, 20 perces mérkőzéseket játszanak. A rendezvény célja, hogy téli teremviszonyok között játéklehetőséget biztosítsanak minden korosztálynak, minél több csapat találkozzon egymással és mérjék fel, hol tartanak a képzésben, játékban. Bár a torna céljai között nem szerepel a sorrendiség megállapítása, az egyes játéknapokon az első három helyezett KUPA díjazásban részesül, és külön díjat a kap a legügyesebb játékos, a legjobb kapus és a legeredményesebb edző, továbbá minden résztvevőnek jár a jutalom csoki és üdítő.

-Hirdetés-

Január 6-án (szombaton) délelőtt a 2006-os korosztály (U12) öt csapata, KLC-A, KLC-B, Kecskemét UFC, Szabadszállás és Izsák, játszott körmérkőzéseket. Délután, a 2007-es korosztály (U11) nyolc csapata, KLC-A, KLC-B, Kecskemét UFC, SC HÍRÖS-ÉP, Szabadszállás, Dunaújváros, Izsák-A és Izsák-B, két négyes csoportban játszott körmérkőzéseket, majd helyosztókkal döntötték el a végső sorrendet. A díjakat, értékelő és biztató szavak kíséretében, Karakas Ferenc szervező adta át a mai játéknap díjazottainak.

Ezen a játéknapon közel százötven gyerek rúgta a labdát az izsáki sportcsarnokban, ahová sok szülő is elkísérte a csapatokat.

A torna vasárnap az U14 és U16-es csapotok részvételével folytatódik…

-fg-

MEGOSZTÁS