Január az évkezdés és az előfoglalási időszakok ideje: már most érdemes eltervezni és leelőlegezni a család nyaralását. Nézzünk körül és használjuk ki az utazási irodák előfoglalási kedvezményeit! Erre a legközelebb a soltvadkerti Roxy Tours Utazási Irodában nyílik lehetőség, illetve január eleje óta már a Tisza-parti városban Tiszakécskén is várják utasaikat.

-Hirdetés-

Miért érdemes felkeresni a Roxy Tours Utazási Irodát?
Először is a nagy választék miatt: náluk több, mint 60 utazásszervező közvetített útjaiból választhat az utazni vágyó.

Az előfoglalások tekintetében már a január első két hete kiugróan forgalmas volt irodájukban a kedvezmények mértéke miatt: ilyenkor akár 40%-os kedvezmény is kapható egy-egy repülős útnál. Az sem egy elhanyagolható dolog, hogy most még az utazó választhat szinte minden felkínált időpontból, és szálláshelykínálatból, mert aki az utolsó pillanatra hagyja a nyaralás foglalását, az csak a kimaradt helyekből választhat.

Miért nem jó a végére hagyni?
Ami marad, ott akadhatnak kényelmetlenségek, mint pl. előnytelen fekvésű szállás, a strandtól 6-800 méterre, a domboldalon épült apartman, vagy szálloda.

Slágerek és újdonságok
Az örök kedvencnek idén is Görögország és Spanyolország ígérkezik, de népszerű Törökország a szenzációs all inclusive ellátású paradicsomjaival. Tavaly óta közvetlen repülőjárattal megközelíthető Albánia és Montenegro tengerpartja is.  

Vannak visszatérő csoportjaik, több családokból álló társaságok, akik már biztosították maguknak a szállásaikat a görög tengerparton. A kiutazás is a Roxy Tours Utazási Iroda  közreműködésével történik, így a nagyobb létszám ellenére is együtt mozog a csapat, egymás közelében laknak majd és remélhetőleg minden közös program jól sikerül. Itt érdemes megjegyezni azt, hogy a nyaralásokat mindenképpen csomagban érvényes lefoglalni, ilyenkor ugyanis az utazási irodák egy egész különjáratot kibérelnek a szezonra, hozzá a bejáratott szállásokkal, adott ellátásokkal, transzferrel — mindezt sokkal kedvezőbb áron.

Az utazási iroda garanciát is jelent: előfordult már, hogy valaki kinézett egy fapados repülőjegyet, hozzá a szállásfoglaló portálokon szállást, ahová megérkezve a nyári főszezonban közölték, hogy nincs meg a szállás, mert másnak kiadták, véletlenül. Idegen országban, nyelvtudás és kapcsolatok nélkül nehezebben megy a szálláskeresés, ellenben egy utazási iroda partnerekkel, kapcsolatokkal és a helyben dolgozó munkatársakkal azonnal megold minden nehézséget, legyen az kényelmi vagy akár egészségügyi probléma.

Roxy Tours  Utazási Iroda      
E-mail: info@roxytours.hu
Cím: 6230 Soltvadkert, Kossuth u. 15.
Tel./fax.: 06-78/400-814
              06-20/261-4946                            www.roxytours.hu

MEGOSZTÁS