2018. január 14-én, vasárnap 8. alkalommal került megrendezésre a Vendéglátós Bál Kiskőrösön a Thermál Étteremben. Mivel a vendéglátósok általában az összes ünnepnapon dolgoznak, ezért a kezdeményezők szerettek volna alkalmat teremteni arra, hogy a vendéglátós kollégák is jól érezhessék magukat egy estére, valamint lehetőségük legyen szakmai kapcsolatépítésre, kapcsolattartásra. 1996-ban ebből a gondolatból jött létre a Vendéglátós Bál ötlete.

-Hirdetés-

Idén a vendéglátósok vendéglátója a kiskőrösi Thermál Étterem volt, vendégeik voltak Kiskőrösről a Szarvas Étterem, Kurta Kocsma, Vinum Hotel, Jet Presszó, Éva Ételbár és a Fortuna Étterem. Akasztóról az Akasztói Horgászpark és Halascsárda és a Zöld Vendéglő. Kecelről a Fürtös Vendéglő, Soltvadkertről a Venyige Étterem és a Judit Büfé személyzete.

A Thermál Étterem terme zsúfolásig megtelt a vendéglátósokkal, akik fergeteges hangulatot teremtettek. A talpalávalót húzták: Geiger Péter-harmónika, Markó Nani-szaxofon, Rigó Mihály-szólógitár, Szekeres Mihály-szintetizátor, Kothencz Lali-ének.
A művészek ingyenes fellépésükkel szponzorálták a bált, színvonalas előadásukkal hozzájárultak a fergeteges hangulathoz, így táncból sem volt hiány.

Az étterem szakácsai ezen a bálon is kitettek magukért, hiszen nem akármilyen menüvel rukkoltak elő a vendéglátósok számára. A finom ételekért és a kellemes kiszolgálásért köszönet a Thermál Étterem személyzetének.

Íme, az ínycsiklandó menü:
Előétel: kacsamájpástétom lilahagyma lekvárral
Főétel: falusi töltött pulykarolád, barbecue oldalas, csirkemell fűszeres corn-flakes bundában, kapros juhtúróval töltött gombafejek rántva, rántott trappista sajt, sültburgonya chips, rántott hagymakarikák, imperial zöldség-mix, tavaszi vegyes saláta
Desszert: epres kardinális szelet

A vendéglátós bál fő szponzorai: a Szentpéteri borpince, Vinotrep Kft., Matusz-Vad Kft., Hansa-Kontakt Kft. és a Dreher.

Fotók:Sz.Á. 

MEGOSZTÁS