Az egzotikus országok üdülési szezonja van most: idehaza hideg, odaát forróság. Ebben az időszakban közkedvelt úti célok között szerepel Bali, Dominika, a Kanári-szigetek, Thaiföld, Mauritius, ám sokan indulnak Egyiptomba is, ahol most kellemes 20-25 fokos kirándulóidő van.

-Hirdetés-

Egzotikus kínálatból bőven adódik választék a Roxy Toursnál, mert ezeket a távoli, egzotikus utazásokat ma már egészen elérhető áron tudják kínálni. A megmaradt utakat, akár indulás előtt néhány nappal last minute keretben sikerül olcsóbban értékesíteni. Ilyenkor azonban nem árt odafigyelni, hisz sok esetben elkerüli az utasok figyelmét a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényes útlevél szükségessége.

Mire számítsunk egy ilyen útnál?
A szállások többsége elsősorban teljes ellátást kínáló, többcsillagos szálloda, gyakran bécsi repülő indulással, általában egy átszállással. Jellemzően minimum egy hétre, de inkább tíz napra is elutaznak ilyenkor a családok. Ezek az utak néhány százezer forinttól már elérhetőek. Csaknem egymillió forintért nyaralhat télen a család akár egy hétig Dominikán is.

Mi legyen a gyerekekkel?
Családok körében kedveltek a csúszdaparkos, all inclusive ellátásos szállások, ahol a család minden tagja megtalálhatja a saját szórakozásának megfelelő programot, mivel gazdag a szállodák animációs, programszervező szolgáltatása is.

A Roxy Tours Utazási Iroda munkatársai folyamatos továbbképzéseken, tanulmányi utakon vesznek részt, hogy személyesen, első kézből személyre szabottan tudjanak utasaiknak ajánlatot tenni. Emellett figyelik a napi híreket az adott úticélokkal kapcsolatban, hogy biztonságba merjék elengedni utasaikat. 

A belföld is lehet vonzó és szép
Sokan választják ilyenkor a belföldi pihenéseket, bár ha jól átgondoljuk, akkor a belföldi nívósabb wellness ára egy repülős Madeira- i kiruccanáséval vetekszik.  Akik, az európai utazásokat is kedvelik: a közelebbi nagyvárosok és kirándulóhelyek iránt érdeklődnek, sokan keresik ilyenkor a körutakat, városlátogatásokat is.
Közkedveltek a Róma, Barcelona, Lisszabon, illetve az olasz és osztrák körutazások. Sokan választanak ilyenkor is buszos utakat (Velencei karnevál), de népszerűek a soltvadkerti felszállású 1-2 napos túrázós-városnézős kiruccanások is. Sok esetben kínál a Roxy Tours Utazási Iroda olyan nyaralásokat, melyek egyben körutazások is, ezek szezonja csak később indul be igazán, de az előrelátók már most érdeklődnek és le is foglalják az utat — így élnek az előfoglalási kedvezmények adta előnyökkel.

Tehát érdemes minél hamarabb lefoglalni minden utazást, hisz ezzel mind az utas, mind a szervezők bebiztosítják magukat, mint ahogy a beteg- és a poggyászbiztosítással is. Cégek, nagyobb társaságok részére is kínálnak kedvező árakon repülőjegyeket és szállásfoglalást, vagy akár csapatépítő programokat is. Ebben segítenek partnerirodáik, hogy az előfoglalási szezonban a legnagyobb szállodakínálattal és változatos akciókkal (ajándék városnézés, ingyenes repülőtéri parkolás, kedvezőbb fekvésű szobák) várják az utazni vágyókat.

Roxy Tours  Utazási Iroda      
E-mail: info@roxytours.hu
Cím: 6230 Soltvadkert, Kossuth u. 15.
Tel./fax.: 06-78/400-814
              06-20/261-4946                            www.roxytours.hu

MEGOSZTÁS