A Kecskeméti LC-KTE Sportiskola amatőr szakága szervezte SÁRFEHÉR KUPA 2018 utánpótlás labdarugó torna harmadik napján a 2008-as és a 2009-es korosztály labdarúgói léptek pályára az Izsáki Városi Sportcsarnokban. (Beszámolók az első és második nap történéseiről.) Ezen a játéknapon mintegy százhúsz gyerek rúgta a labdát.

-Hirdetés-

2018. január 20-án (szombat) délelőtt az 2008-as korosztály hat csapata, KLC-KTE-SI, Dunaújváros, Kiskunhalasi Szilády, Szabadszállás, Bugac és Izsák lépett pályára. Hat csapat lévén, 1×20 perces mérkőzéseken két hármas csoportban játszottak körmérkőzéseket, majd helyosztókkal döntötték el a sorrendet.

Délután, az 2009-es-es korosztály nyolc csapata, KLC-KTE-SI, KLC-KTE-SI-B, Kiskunhalasi Szilády, Kerekegyháza, Szabadszállás, SC.HÍRÖS-ÉP, Nagykőrös és Izsák vett részt a tornán. A nyolc csapat, 1×15 perces mérkőzéseken, először két négyes csoportban körmérkőzésekkel, majd helyosztókkal döntötték el a kupák sorsát.

A küzdelmek végén Karakas Ferenc szervező a díjak átadásakor kiemelte, hogy kivétel nélkül minden csapat dicséretet érdemel küzdeni akarásból és sportszerűségből, természetesen megérdemlik a jutalom csokit és üdítőt.

A torna vasárnap a legkisebbekkel folytatódik…

-fg-

MEGOSZTÁS