A megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokság tavaszi első fordulójában térségi rangadóra került sor. Ezen a játéknapon a Soltvadkerti TE együttese a Kecel KC gárdáját látta vendégül.

-Hirdetés-

A mérkőzést szép számú szurkolótábor előtt rendezték meg, amely előtt a soltvadkertiek a 7., a keceliek pedig a 3. helyen álltak a tabellán.

Soltvadkerti TE-Kecel KC 24-29 (11-16)

Soltvadkerti TE: Vizi V. – Zsikla 3, Opauszki 6, Lenthár 2, Kincses 2, Pálinkás 3, Gazsó 5. Csere: Vizi J. (k), Antal (k), Angebrandt, Farsang 2, Patai, Ürmösi 1. Edző: Nagy Imre.

Kecel KC: Sajdik T. – Lavati Z. 4, Laki 9, Kertész 4, Sajdik P. 2, Maszlik, Almási 1. Csere: Drenkovics 1, Szabó L., Fejes, Lavati Zs. 4, Csúzi 2, Sajdik T., Balla, Béla, Perjési 2. Edző: Lakatos Tibor.

A mérkőzés nagy iramban kezdődött, amely során a keceliek élétek jobban a lehetőségekkel és 3-4 gólos előnyre tettek szert. A támadásban nyújtott jobb teljesítményének köszönhetően vezettek 5 góllal a szünetre a vendégek. A vadkertiek a második félidőben sem tudtak felzárkózni, mert hétméterest és ziccereket hagytak ki, valamint az emberelőnyős helyzeteket sem tudták gólokra váltani. A mérkőzés utolsó harmadára eldőlt a mérkőzés, amikor a keceliek már 8 góllal is vezettek. A nagyot küzdő, de sokat hibázó vadkertiek ellen megérdemelten nyert a keceli együttes.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS