Huszadik alkalommal rendezett jótékonysági bált a Katolikus Karitász izsáki csoportja 2018. január 27-én a Vino étterem pincéjében. A már hagyománnyá vált bál teljes bevételét a rászorulók segélyezésére használják fel.

-Hirdetés-

A vendégeket szépen megterített asztal és sok-sok tombola nyeremény várta. Az est első részében Gellér Aliz citera kísérete mellett Perjés Etelka énekével, majd Mezei Kristóf és Perjés Bendegúz kabaréjelenettel szórakoztatta a bálozókat. Bajkó Zoltán plébános Teréz anya gondolatával köszöntötte a megjelenteket, miszerint nem az a fontos, hogy mennyit adunk, hanem az, hogy mekkora szertettel tesszük. A huszadik Karitász Bál megrendezése azt is jelenti, hogy a városban lakók elkötelezettek a rászorulók megsegítésében. Megköszönte mindazok munkáját, akik támogatásukkal lehetővé tették a bál megrendezését.

A vacsorát követően a hittanos fiatalok lelkes csoportja egy skót táncbemutatóval alapozta meg a hangulatot. Az est további részében a Retro Duo (Majoros Ferás Ferenc és Gerencséri Tida Tibor) húzta a talpalávalót. A tombolasorsolás után még sokáig tartott a bál…

A Karitász csoport köszönetét fejezi ki a tombola nyeremények felajánlóinak és mindazoknak, akik részvételükkel támogatták a bál sikeres megrendezését. Isten áldása kísérje életük minden napját!

-fg-

MEGOSZTÁS