Az idei évben január 27-én a Császártöltési Bánáti Miklós Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai az SZMK –val közösen megnyitották az Iskolabált.

-Hirdetés-

Az igazgatónő Sebestyénné Márin Anna köszöntője után a 8. osztály tanulói karácsonyi keringőjükkel ismét örömet szereztek a közönségnek, amit Orbán Ferencné tanított be.

Fellépett Benedek Viktória az iskola volt tanulója aki csodálatos hangjával kápráztatta el a bálozókat. A Fúvós zenekar ünnepi hangulatot teremtett és a Császártöltési Német Nemzetiségi Tánccsoport pörgős tánccal szerepelt. A 7. osztály ügyes mozgású tanulói lila fényekben úszó sportcsarnokban Zumba táncot adtak elő. A Kolumbiából származó latin ritmusokra épülő, fergeteges buli hangulatot teremtő műsor sikert aratott.

A változatos programok után következett a vacsora vegyes sültes tál, melyet Vala Kft. szolgált fel. Az édes és sós süteményeket a szülők ajánlották fel és megvásárlásával a bálozók az iskola tanulóit támogatták.

A finom étel elfogyasztása után a talp alá valót Vancsura Csaba szolgáltatta.

Meglepetés következett, lelkes pedagógusok és szülők sokat gyakorolt előadása. Mamma Mia! az Abba legendás dalaira épülő musical-ből részlet korhű jelmezekben és parókában.
A siker nem maradt el nagy tapssal jutalmazta a közönség.

A bál elmaradhatatlan része a TOMBOLA !!  A gyönyörűen csomagolt, értékes felajánlások kedvet hoztak a jegyvásárláshoz és az összes ajándék gazdára talált.

A bál bevételéből az iskola tanulóit támogatták.

A jó beszélgetés, táncolás után a bálozók vidám hangulatban tértek haza.

A.S.E.

MEGOSZTÁS