A nagy sikerre való tekintettel január 27-én is ellátogatott a Moonlight Production csapata a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályára. Az este 17 órakor kezdődött a FLASHBOYS (DiLans x DJ DropKiller) majd a Sincrane legvégül a Markwell szolgáltatta a zenei aláfestést a korcsolyázáshoz. Ez az este, most is hihetetlenül jól sikerült, a fények, a zene megadta az est ritmusát.

-Hirdetés-

A jégdisco mellett, a HC Kiskőrös jégpályája számos esemény helyszínéül szolgál még, mint például: korisuli, jégkorongedzések, testnevelés órák vagy jégkorong mérkőzések. 

A 2017/18-as évadban meghirdetett, heti egy alkalommal, szerdánként 17 és 18 között tartott Korisuli program létszámát tekintve is felfutóban van, hisz közel 40 gyermek látogatja rendszeresen, és tanul meg ily módon megbízhatóan korcsolyázni.

„A Korisuli keretében több oktató foglalkozik a gyerekek fejlődésével, korcsolyatudásának fejlesztésével. Ám érdemes tudni, hogy ez kifejezetten és kizárólag a korcsolya oktatás programja, vagyis itt nem jégkorongozni tanulnak a tanítványok, hanem egyszerűen magabiztos korcsolyatudásra tesznek szert, amit a hétvégi közönségkorcsolya idején vagy másutt jégre lépve később használni tudnak. Természetesen, ha valakit érdekel a korongozás és tehetséges is, akkor semmi akadálya annak, hogy tovább lépjen és csatlakozzon a jégkorongosokhoz – mondta Szekeres Károly, a HC Kiskőrös elnöke. Akitől azt is megtudtuk: mindez azért is fontos, mert korábban sokan átugorva a Korisuli fontos előszobáját megijedtek és megtorpantak a jégkorongsporttól. Ma már, az új rendszernek köszönhetően a Korisuli programjából bátran, büszkén, magabiztosan léphetnek át a jégkorongsport edzésprogramjába az érdeklődők, mert az alapokat már elsajátították.”

 

Sz.Á.

MEGOSZTÁS