Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hagyományos farsangi mulatságának a tavaly átadott új iskola aulája adott otthont. A Szülői Munkaközösség, a Diákönkormányzat és a pedagógusok közreműködésével megvalósuló Alsós Farsangra 2018. február 1-én, a Felsős Farsangra február 2-án, a délutáni órákban került sor.

-Hirdetés-

Az alsó tagozaton, ezúttal az egyéni jelmezesek bemutatkozása volt a fő műsorszám.
A zsűri valóban nehéz helyzetben volt, a több mint száz jelmezes értékelésénél.
A legötletesebb húsz jelmezes kapott jutalmat, de minden fellépő részesült valamilyen apró ajándékban. Az aerobic csoport bemutatója és a tombola után a gyerekek felszabadult tánccal élvezték a farsangi mulatságot.

A felső tagozatosoknál mindössze egy egyéni jelmezes volt. Náluk, az osztályok közreműködésével előadott műsorszám volt a fő produkció. Nagy sikert aratott a
„Jön a mamut”, az iskolai életet és a mesés történeteket bemutató jelenetek. Nem maradhatott el a táncosok bemutatkozása sem. A zsűri egy-egy tortával jutalmazta a csoportokat, de minden fellépő itt is kapott valamilyen ajándékot. A tombola után jött a várva várt diszkó, amit DJ Sanya a gyerekek kérése szerint kevert. Az új iskola aulája diszkóként is jól vizsgázott.

A farsangi mulatságra a szülők által készített szendvicsek, sütemények és az elmaradhatatlan tombola bevétele a Szülői Munkaközösséghez és Diákönkormányzathoz került a további rendezvények finanszírozására.

-fg-

MEGOSZTÁS