A „Húzzad csak kivilágos virradatig” cím és Oszvald Marika vendégszereplése nagy ígérettel kecsegtette a soltvadkerti Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Szabadidő Központ közönségét.

-Hirdetés-

A várakozást felülmúlva remekbe szabott estét tölthettek el az operett est vendégei.
A Jászai Mari, és Kossuth díjas érdemes művész Oszvald Marika és az Operett- Musical Voice Társulat tagjai; Mészáros Adél, Mészáros Edina, Ondrik János és Vanya Róbert Kálmán Imre, Eisemann Mihály, Zerkovitz Béla, Ábrahám Pál, Huszka Jenő szerzők örökbecsű dalait énekelve elnyerte a közönség elismerését, szeretetét. A Csárdáskirálynő, a Csókos asszony és a Viktória című operett ismert dalait együtt énekelte a közönség az operett énekesekkel.Mi több, voltak olyan kiválasztottak is a nézőközönség soraiban, akiket Mészáros Adél színművésznő még meg is táncoltatott. Oszvald Marika a halhatatlanok társulatának örökös tagja és az Operett- Musical Voice Társulat fiatal művészei felejthetetlen estét szereztek a művelődési ház közönségének, akik nem maradtak a művészek adósai, mert végig vastapssal jutalmazták az operett részletek szenzációs előadását. Az est végén Lehoczki Ferenc Soltvadkert város polgármestere gyönyörű rózsával és vadkerti borral köszönte meg a művészek fellépését.A művelődési ház munkatársa Pintér Johanna a ház közelgő programjaira invitálta az egybegyűlteket.

Íme, a kínálat:

Február 9-én, pénteken 17:00-tól Grecsó Krisztián, József Attila –díjas író „Harminc év napsütés” című könyvének bemutatója lesz a Városi Könyvtárban. Az előadást követően lehetőségük lesz a könyv megvásárlására és dedikáltatásra. A belépés díjtalan.

Február 11-én, vasárnap 10:30-tól és 13:00-tól Légvárvilág lesz a Sportcsarnokban. 

Február 16-án, pénteken 18:00-tól Szigligeti Ede: Házassági három parancs című előadást tekinthetik meg a Szilveszter Társulat előadásában. A színházi előadásnak soltvadkerti szereplője is van, Medveczki János személyében, akiről úgy hírlik, kiváló alakítást nyújt.
A darab rendezője: Supka Éva

Március 2-án, pénteken 18:00-tól „Az éj zenéje” Musical est lesz itt a színházteremben. Főszerepben: Csengeri Attila és Náray Erika

Március 28-án, szerdán, 17:00-tól „Őrizd meg a szívedet…” címmel Dr Papp Lajos szívsebész professzor előadását hallhatjuk a Sportcsarnokban. Az előadás után lehetőség nyílik a professzor úr könyveinek megvásárlására. Szervező társunk az Aktív Nyugdíjasok Klubja.

Április 6-án, pénteken 18:00-tól „Asszonykám adj egy kis kimenőt” Operett műsor Fellép: Peller Károly, Mészáros Adél, Sánta Zsolt, Schupp Gabriella.

Az előadásokra jegyek hétköznap 8:00-17:00-ig elővételben kedvezményes áron kaphatók a kezdés előtti egy hétig. – Nahama –

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS