A kecskeméti Pótszék Társulat, 2018. február 3-án, Izsákon mutatta be Neil Simon: Pletykák című krimi-komédiáját. Neil Simon amerikai drámaíró és forgatókönyvíró kitűnő darabját Szöllősy Judit a társulatra szabva alkalmazta. Mezei Gábor belsőépítész díszletei és Tolnai Ottó rendezése szinte részeseivé teszi a nézőt a történetnek.

-Hirdetés-

Maga a cselekmény a gazdag és elkényeztetett sznob emberek reakcióit mutatja be egy váratlan, különös helyzet kapcsán. Inkább fanyar, mint vidám humorral úgy mutatja be az emberi gyarlóság játszmáit, hogy attól a néző szinte ráismer saját hibáira. A Neil Simoni abszurditás fura karaktereit kitűnően, kimagasló színészi játékkal formázzák meg a társulat tagjai. A nézők részéről, az egyes jeleneteket kísérő nevetés és feltörő önkéntelen taps jelezte, parádés előadást láttak: amatőr színjátszók – profi előadását.

Nyitrai Brigitta, a társulat vezetője elmondta, hogy a Pletykákat, szívesen mutatják be más helyszíneken is, és igazi állandó társulatként készülnek minden egyes előadásra.

Gratulálunk és köszönjük a valódi színházi élményt!

Az Izsáki Színházi Esték, 2018. február 24-én, a Tabdi Amatőr Színjátszók előadásával folytatódik.

-fg-

MEGOSZTÁS