Egy igazi Bajor bálba hívták és várták a szülőket és a vendégeket a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI elmúlt szombat esti báljára, melyet hagyományosan a sportcsarnokban rendeztek meg. A vacsorát követő műsort idén is a vállalkozó kedvű szülők és pedagógusok tánccsoportja biztosította, természetesen nagy sikerrel. A témaválasztás ideillő, mert az iskola régóta élteti a német kapcsolattartást, és évek óta foglalkozik a német nemzetiségi nyelv oktatásával. Így a bálon tehettünk egy utazást Bajorországba.

-Hirdetés-

Udvarhelyi Attila igazgató nyitotta meg az estet majd átadta a szót Bergman Mónikának.

Mónika beszédében említést tett a tavalyi bál témájáról, ami a Nő volt, összehasonlítva a most megrendezettel ahol a sör állt a központban, mind kettő igazán közel áll a férfiak szívéhez. Megköszönte az elmúlt két évben végzett áldozatos munkájukat Nagy Parádi Tímeának, és Sárköziné Vida Renátának

Az osztály összevonások miatt már nem SZMK-s, de most is, és az elmúlt években is sokat segített nekik Slezákné Gusztos Boglárka így neki is járt a köszönet. Akik nélkül e szerkezet nem foroghatott volna ilyen pontosan, azok a 8.-os ballagó szülők. Tőlük elbúcsúzott, valamint megköszönte 8 éven át tartó támogatásukat, segítő szervező munkájukat. De a köszöntések sora ezzel nem zárult le, mert Zöldágné Vida Csilla is megköszönte Bergman Mónika munkáját.

A beszédek után megkezdődött a keceli Motoros Vendéglő által készített és szervírozott vacsora melynek végén a szorgos édesanyák álltal készített házi süteményekbe lehetett belekóstolni. Az egész estés zenét Kiss Gyöngyi és Tasi Tamás szolgáltatta.

A szervezők köszönik a segítő szülők szorgalmát, akik a dekoráció megalkotásában munkálkodtak, valamint a bál sikeréhez hozzájárultak. Köszönik a rengeteg ajándéktárgyat a helyi vállalkozóknak, felajánlóknak. Hegedűs Dávidnak a tánc betanítását a szereplő szülőknek, pedagógusoknak, hogy vállalták a táncpróbák nehézségeit, az esti fellépés örömét, és rizikóját. 

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS