A MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság – korosztályos futsal, amatőr rendszerű bajnokság keretében, az U11, U13, U15, U15-LEÁNY, U17 és U20 korosztály számára szervezett mérkőzéseket több helyszínen. Az elődöntőkön továbbjutott csapatok megyei döntőit is különböző helyszíneken rendezik meg.

-Hirdetés-

2018. február 17-én (szombat) délelőtt, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság által kiírt 2017/2018-évi Megyei Futsal U15 LEÁNY korosztály megyei döntőjére az Izsáki Sportcsarnokban került sor. A döntőbe jutott öt csapat körmérkőzésekkel döntötte el a végső sorrendet:

I. Izsáki Sárfehér SE
II. Méhecskék SE (Kalocsa)
III. Madarasi SE

Továbbá – 4. LUA Baja, 5. Bácsalmási PVSE

A kupákat és az érmeket, a MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság nevében, Velez Attila, a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia Régiós koordinátora adta át. A bácsalmási lányok részére, akik négy mezőnyjátékossal játszották végig a tornát, a játékvezetők döntése alapján, mint a legsportszerűbb csapat különdíjat – egy tortát, a Kaszala Mihály játékvezető nyújtotta át.

2018. február 17-én (szombat) délután ugyanitt került sor, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság által kiírt 2017/2018-évi Megyei Futsal U15 FIÚ korosztály megyei döntőjére. A döntőbe jutott öt csapat itt is körmérkőzésekkel döntötte el a helyezéseket:

I. LUA1 Baja – továbbjutott az országos középdöntő selejtezőjébe
II. Izsáki Sárfehér SE
III. SZILÁDY RFC (Kiskunhalas)

A továbbiak – 4. Score-Goal Kft (Kecskemét), 5. LUA3 Baja

A díjakat, Torbavecz Tamás, a MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság futsal megyei koordinátora adta át

-fg- 

MEGOSZTÁS