Immár IV. alkalommal rendezte meg a Kiskőrösi Labdarúgó Club azt a bált, mely „nem egyszerűen csak egy bál”. A helyszín a Bem Iskola tornaterme volt. Mint Somlyai Péter alelnök előzetesen elmondta, a Focista Bálon a mintegy 200 vendégre rendkívüli élmény vár. Ez egyrészt köszönhető a Fürtös Étterem varázslatos étkeinek, másrészt az újhartyáni Presso Band minőségi bulizenéjének — nem utolsó sorban a fúvós szekció miatt. A tombola is ígéretes volt: 8 személynek hároméjszakás pihenés egy drávaszabolcsi vendégházban, meseszép környezetben…

-Hirdetés-

Amikor aztán a vacsora után táncra perdültek a sportbarátok, éppen lemozogták kicsit a finom falatokat, amikor bejelentették a meglepetést: azonnal kezdődik a Miss Universe Hungary kihelyezett szépségverseny döntője.

A terembe maga Fásy Ádám (ifj. Pásztor Gyula) lépett be mikrofonnal a kezében és máris bekonferálta a lányokat. A gyönyörtől szem nem maradt szárazon: az először tüllszoknyában, majd bikiniben felvonuló „lányok” (adott esetben tetovált) izmai merőben más megvilágításba helyezték a megye I. kiskőrösi labdarúgóit. A zsűri —  a Fásy Mulató sztárjai, azaz az álarcos Dulai János és Torgyik Tibor — közben serényen pontozott.

Noha a konferansz jelezte, hogy nem szerepelhet a megmérettetésen, akiről már készült pornográf fotó vagy film, efelől kétségünk nem volt: mindegyik lány szolidan, visszafogottan viselkedett a kifutón.

Két bevonulás között meglepetés is érkezett a meglepetésbe: Fásy Zsüliett (Somlyai Péter) libbent be a nézőtéren át, hogy elénekelje élete nagy duóját a faterral. Közben beleivott pár férfivendég poharába is, de csak hogy ne izguljon!

A végére maradt a lányok estélyi ruhás bevonulása és közelebbi bemutatása. Így megtudtuk, ki miért is jelentkezett erre a jeles megmérettetésre. A trón-fotelbe azután valóban a legszebb ült bele — igaz, kissé terpesztősen, ahogy a fiúk szoktak…

A közönség egyetértett abban, hogy kellett ez nekünk! Kiskőrös méltó az ilyen országos rendezvényekre és csak így tovább — a focipályán is!

Káposzta Lajos

MEGOSZTÁS