Az elmúlt szombat este tartották a Sportolók bálját Soltvadkerten, amit a szakosztályok közül a soron következő Soltvadkerti TE Labdarúgó szakosztálya szervezett, és tartott meg.

-Hirdetés-

A soltvadkerti Városi Sportcsarnokba este 6 órától üdvözlő itallal várták a vendégeket, és amikor mindenki elfoglalta a helyét megkezdődött Tasnádi Eliza nyitóbeszédével a díjátadó ceremónia.

Köszöntötte az egybegyűlteket kiemelve Lehoczki Ferenc polgármester urat, és Font Sándor képviselő urat. Megköszönte a Labdarúgó szakosztálynak a bál megszervezését, és kitért a sport fontosságára Soltvadkerten. A himnusz eléneklése után megkérte Dobszai Zoltán STE elnökét mondja el az est nyitóbeszédét.

Dobszai Zoltán beszédében megemlítette, hogy 1927 óta létezik Soltvadkerten a TE, és nem csak volt, van, hanem lesz is. Beszédét egy játékkal zárta melynek lényege, hogy híres sportolóktól idézett és a közönségnek tippelnie kellett kitől származik.

Ezek után kezdődött a díjátadó. Megkérték a szakosztályvezetőket, hogy jöjjenek ki és sorban adják át a 2017-ben nyújtott teljesítményük után méltán megérdemelt díjakat a díjazottjaiknak.

A díjazottak:
Motorsport szakosztály: Kozma Patrik és Dukai Gábor
Birkózó szakosztály: Virág Zsófia és Müller Petra
Női kézilabda szakosztály: Szűcs Ivett
Asztalitenisz szakosztály: Lei Eszter – A díjat Font Sándor képviselő úr adta át.
Sakk szakosztály: Daróczi Donát
Férfi kézilabda szakosztály: Kincses Ákos
Labdarúgó szakosztály: Pekker Roland

A díjátadó után megkezdődött a svédasztalos vacsora, amit az Abonyi Fogadó csapata szervírozott! A hangulatot Kis Gyöngyi és Tasi Tamás tartotta fent hajnalig!

A szervező csapat ezúton is szeretné megköszönni a rengeteg segítséget és támogatást!

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS