Ismét egy nagyszerű buli volt 2018. február 24-én az izsáki ZÖREY klubban. Este kilenctől először a Deák Bill Blues Band, majd egy rövid átállás után a Beatangrock Band szórakoztatta a blues és a rock kedvelőket.

-Hirdetés-

A Deák Bill Blues Band: Deák “Bill” Gyula – „a legfeketébb hangú fehér énekes”, Nagy „Dinike” Dénes – szóló gitár, Takács József – basszus gitár, Horváth Zsolt – billentyű, Szabó Csaba – dob, felállásban lépett fel. Deák Billék a tőlük megszokott színvonalon ragadták magukkal a közönséget, és hamar igazi koncerthangulat alakult ki. A fellépésük elején és végén Bill kapitány készségesen állt a rajongók rendelkezésére egy-egy közös fényképre.

A Beatangrock Band, “Bölény Rock Band” néven alakult 2009-ben, a névadó Homoki “Bölény“Antal gitárossal az élen. Az idők során tagcserék, és Bölény 2013-ban bekövetkezett halála után változtatta a zenekar “Beatangrock Band“-re a nevét, amely motoros fesztiválokon, rock klubokban, rockzenei rendezvényeken lép fel. A ZÖREY-ben Berta István (ének), Uzsorás Ádám (ének), Mirity Attila (szóló gitár), Machács Gábor (Billentyűk), Szeles Zoltán (basszus gitár), Frankó Zoltán (dobok) felállásban játszottak. Játékukkal tovább vitték a korábbi koncerthangulatot, a rockot kedvelő legkitartóbbak örömére.

-fg-

MEGOSZTÁS