2018. március 3-án, szombaton 21 órától, az izsáki ZÖREY klubban lépett fel a tízéves Péterfy Bori & Love Band egy Bori X koncerttel, ahol a legrégebbi és legújabb Bori dalok nemcsak hallhatók, hanem láthatók is voltak. Bori és Tövisházi Ambrus csapata (Drapos Gergely, Pápai István, Gáspár Gergely, Nagy István) egy valódi, forró hangulatú bulit hozott Izsákra. A ZÖREY klub hang- és fénytechnikájára épülő profi hangkeveréssel és a dalokkal harmonizáló fényeffektusokkal az előadó és a közönség hamar eggyé vált.

-Hirdetés-

A ZÖREY klubos terében megjelenő világító ruhájú énekesnő, az első pillanattól kezdve magához ragadta a közönség figyelmét, akik átadva magukat a hatásnak rögtön fel is pörögtek. Megemelkedett adrenalin szinttel perdültek táncra, és egy ütemre hangolódva énekelték az ismert számok refrénjeit az előadóval. Bori is, átérezve a különleges hangulatot, lement a bulizók közé tovább gerjesztve az amúgy is extázisba hajló hangulatot.

Péterfy Bori & Love Band azt is megmutatta, hogy a ZÖREY klub valóban alkalmas igazi, minőségi szórakoztatás helyszínének – köszönjük!

-fg-

MEGOSZTÁS