Az Emberi Hangon az Életért Egyesület közreműködésével nagyszabású Húsvétra hangoló rendezvény színhelye volt az Izsáki Táncsics Mihály Művelődési Ház 2018. március 17-én.

-Hirdetés-

15 órától a rendezvényre érkező minden gyereket kaláccsal és minden felnőttet zsíros kenyérrel vendégeltek meg. A színpadon a Nyugi Trió, Kovács István, Ferenci János és Keskeny Márk, valamint Grijnovitz Anikó izsáki énekesnő, a rendezvény háziasszonya, szórakoztatta a jelenlévőket. A kisteremben, Szeli Sára, író, újságíró, előadóművész, tartott tojásfestés foglalkozást a gyerekeknek. Mindeközben folyt a tombola árusítás, melynek főnyereménye egy 100 000 Ft-os zalakarosi üdülési utalvány volt.

16 órától Radics Márk műsorvezető, a TV2 Zenebutik című műsorból a BAKELIT Fesztivált hozta el a színpadra, táncra perdítve a közönséget. Koós János és felesége, Dékány Sarolta előadói pályafutásuk különböző időszakaiból válogatott, mára már slágerré lett, dalokkal varázsolta el a nézőközönséget.

Az EHÉ egyesület nemcsak a Húsvétra hangolódás élményét hozta el Izsákra, hanem az adományok és a tombola bevételét a rászoruló izsáki gyerekek számára ajánlották fel. Hálás köszönet a rendezvény támogatóinak!

-fg-

MEGOSZTÁS