Ki ne ismerné Zdeněk Miler kedves rajzfilmfiguráját, KisVakondot? A mese most bábjáték formájában 2018. március 24-én délután elevenedett meg a kiskőrösi Úttörténeti Múzeum “színpadán”. A múzeum terme pillanatok alatt megtelt érdeklődő tekintetű, csillogó szemű kisgyerekekkel, akik kíváncsian várták ezt az interaktív egy felvonásos előadást a Kalap Jakab Társulat előadásában.
​Bábkoncertjeik a folk-világzene sokszínűségét ötvözik a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusukat, mellyel mindig nagy sikert aratnak a gyermekek  és szüleik körében. A társulat a gyerekek nyelvén mutatja be az állatvédelem és a felelős állattartást fontosságát is.
A KalapJakab Bábszínház rövid története alatt hatalmas népszerűségre tett szert a gyermekek, a szülők és a pedagógusok körében is. Zenés báb darabjai méltán vívták ki a közönség szeretetét és honosítottak meg egy könnyen befogadható új stílust a bábszínházak palettáján. A társulat motorja Kalap Jakab, nagyon jó érzékkel nyúl ismert karakterekhez, de saját alakjait is élvezhető, friss, szellemes köntösbe csomagolja. 
A társulat ezúttal is egy igazán színvonalas, tréfás előadást adott elő, mely mosolyt csalt kicsik és nagyok arcára egyaránt. Interaktív előadásaikon a nevetés és a jókedv garantált. Ez most sem volt másképp. 
 
T.M.E. 
 
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS