Az Ismerős Arcok zenekar korábban már játszott Izsákon, az egykori Vino pinceklubban. A zenekar népszerűségének köszönhetően, 2018. március 24-én már, a megújult technikával felszerelt ZÖREY klubba hozott telt házat. A Nyerges Attila – ének, gitár; Práder Vilmos – gitár, ének; Leczó Szilveszter – billentyűs hangszerek; Galambos Nándor – basszusgitár; Kovacsik Tamás – dobok, ütőhangszerek; Tánczos István – szaxofon, ének alkotta együttes és a közönség hamar egymásra talált. Az ismert dalokat a közönség mindvégig együtt énekelte a zenekarral.

-Hirdetés-

A ZÖREY-t valódi klubhangulat hatotta át. A minőségi hangosításnak köszönhetően a helyiség minden zugában jól lehetett hallani a zenét. Ennek eredményeképp, nem csak azok voltak részesei a jó atmoszférának, aki a zenekar előtt voltak, hanem azok is akár a bárpultnál állva, vagy a hátsó részben asztaloknál ülve, kényelmesen élvezték a zenét.

Az Ismerős Arcok koncertje ezúttal a ZÖREY klub vendéglátó képességét is próbára tette, a visszajelzések alapján sikerrel!

-fg-

MEGOSZTÁS