Közúti baleset történt Kiskőrösön április 3-án délelőtt. A Piactér melletti kereszteződés igen rossz statisztikával rendelkezik, hiszen kis túlzással szinte hetente történik itt valamilyen közúti baleset.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Most az Árpád útról hajtott ki a Bajcsy Zs. utcára egy Seat típusú személygépkocsi és nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő Mercedes típusú kisáruszállítónak.

A lámpás kereszteződés felől érkező teherautó sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést és a személygépkocsi jobb oldalának hajtott. Az ütközés következtében a Seat személygépkocsi az Árpád utcával szemközti oldalra sodródott, ahol nekicsapódott a parkolóban álló járműveknek. Az ütközés miatt a parkolóban egy Toyota és egy Seat típusú személygépkocsi is megsérült. Szerencsére az balesetben személyi sérülés nem történt, viszont jelentős anyagi kár keletkezett a járművekben.

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS