A Bács-Kiskun Megye II. ÉSZAK csoportjában szereplő Izsáki Sárfehér SE labdarúgó felnőtt csapata a tabella 14., míg az ifi (U19), a középmezőnyben zárta az őszi fordulót. A csapatoknál nem volt nagyobb változás, így hasonló felkészültséggel vágtak neki a tavaszi fordulóknak. Az első kettőt, a pályák alkalmatlansága miatt rögtön el kellett halasztani, és a lejátszott mérkőzéseken sem tudtak nyerni.

-Hirdetés-

2018. március 31-én folytatódott a nyeretlen széria:
U19 Izsáki Sárfehér SE – Városföldi SE (4-0)
Felnőtt Izsáki Sárfehér SE – Városföldi SE (7-2)

Az ifi csapat edzője, Tóth József abban látja kevésbé sikeres szereplés okát, hogy bár vannak jó képességű játékosaik, de a heti egy edzés nem elegendő az erőnlét fenntartásához és a jó csapatjáték begyakorlásához. Esetenként előforduló negatív hozzáállás sem segíti a csapategység erősítését.  

A felnőtt csapat szereplését Gréczi Gábor, az egyesület elnöke, aktív játékosként úgy látja, hogy amatőr csapatként, jobb csapattól nem szégyen kikapni. Persze törekedni kell a jobb szereplésre, de ez a keretük van, ezzel tudnak kiállni.

A felnőtt mérkőzés kezdetére erősen beborult és végig szemerkélő esőben, nagy szélben, csúszós pályán kellet játszani. Így még inkább észrevehető volt, hogy kitől nem pattant el a labda, vagy ki passzolt pontosabban. Az esetenkénti feszült légkör ellenére jó hangulatban vonultak le a játékosok a pályáról, végül is sportbarátok közötti mérkőzést láthatott a didergő közönég.

A mérkőzések kezdetein, egy perces gyásszünettel, életének 64. évében elhunyt Ignácz Józsefre, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságánál tevékenykedő korábbi játékvezetőre, majd játékvezetői ellenőrre emlékeztek.

-fg-

MEGOSZTÁS