A kiskőrösi sportcsarnok adott otthont a 7-8. osztályosok korcsoportjában a fiú kézilabda megyei diákolimpia döntőjének. Az eseményen négy gárda mérte össze erejét.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek az első mérkőzésükön szoros csatában kaptak ki 16-15-re a Kalocsa gárdájától. Ezt követően a hazaiak a Kiskunhalas ellen 25-13-ra, a kecskemétiekkel szemben pedig 22-18-ra nyertek.

A megyei döntő végeredménye:

  1. Kalocsa 6 p.
  2. Kiskőrös 4 p.
  3. Kecskemét 2 p.
  4. Kiskunhalas 0 p.

Czinkóczki Tibor – a kiskőrösiek edzője:
-A csapatból három meghatározó, kezdő játékos is hetek óta sérüléssel bajlódott. Ezek a játékosok most épültek fel és sajnos az edzéshiány meglátszott a teljesítményük a Kalocsa elleni mérkőzésen. Az első találkozón sok hibával játszottunk és egy olyan ellenféltől kaptunk ki, amelyet le kellett volna győznünk. A következő két találkozón már jobban kézilabdáztunk és magabiztosan nyertünk. A megyei döntőt követően egyenes ágon a kalocsaiak jutottak az országos elődöntőbe, mi pedig egy selejtező körben juthatunk majd tovább. A későbbiekben valamelyik megye második helyezettjével találkozunk majd, hogy kivívjuk az országos küzdelmekbe kerülés jogát.

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS