Az Absolute Live sportitalokat gyártó akasztói R-Water Kft. és a ShredX Fitness szervezésében április 6-án Kathi Béla, az ország legsikeresebb testépítője és a Cutler Gym Franchise tulajdonosa látogatott el Kiskőrösre, ahol Dj Show-val egybekötött edzésbemutatót tartott.Kivételes alkalomban részesülhettek, akik együtt tartottak Kathi Bélával, hiszen már sem szemináriumokon, sem edzésbemutatókon nem vesz részt. Az edzőterem hálózat további fejlesztéséhez, Magyarország vezető fitneszhez kapcsolódó vállalkozásaival, folyamatos stratégiai együttműködést tervez, többek között erről folytattak tárgyalásokat a bemutató előtt az R-Water Kft. vezetőségével, hiszen termékeik, többek között az összes Cutler Gym edzőteremben  is megtalálhatók. A mai rendezvény egy Road show része volt, melyben az Absolute Live szintén kiemelt szerepet kapott, mert kitelepüléssel, kóstoltatással és ajándékosztással támogatják ezeket az eseményeket.A pénteki nap célja az volt, hogy megtanítsák még helyesebben, és keményebben edzeni az embereket. A fő célkitűzés pedig az, hogy minél több átlagember tegye le voksát a sportolás mellett, hogy többet foglalkozzanak az egészségükkel. Nem konkrétan súlyemelésre gondolnak, hanem az edzőtermekben fellelhető egyéb sporteszközök kihasználására, vagy a terem kínálta egyéb sporttevékenységeken való részvételre. A pozitív gondolkodású társadalom egyik alapja a rendszeres sportolás, mely nagymértékben közelebb visz ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak legyünk.Kathi Béla minden kezdőnek azt ajánlja, aki először látogat el egy sportcentrumba, hogy mindenképpen komoly, hozzáértő edző segítségét kérje legalább az első hónapban, amíg az alapvető dolgokat megtanulja, amivel elkerülheti a későbbi problémákat, sérüléseket. Küldetésének érzi, hogy a fiatalokat kimozdítsa a bulik és vagy a cyber- világból.
„Érezd jól magad anélkül, hogy bulikba járnál, vagy egyéb káros szenvedélyek rabjává válnál! A sport a legjobb út, a lelki fejlődéshez, mert pozitív önértékelést ad. Hosszú távon, ha a sportolást választod, egy olyan emberré válhatsz, aki büszke önmagára, nincsenek káros szenvedélyei, kiegyensúlyozott és még egészséges is. Ez egy jó nevelés is egyben, mert egész életedben példát mutatsz és ezt fogod tovább vinni is”-
jegyezte meg Kathi Béla. 
Ahogyan a bulikban az alkoholtól és vagy a drogoktól, ugyanúgy az edzés végén is megkapod az örömöt, az eufórikus állapotot. Mindkét helyzetben függővé válik az ember, csak az eszköz  nem mindegy, hogy mitől: a sporttól vagy a tudatmódosító szerektől!? A választás a tiéd! Te melyik úton haladsz?

-Hirdetés-

B.M. 

MEGOSZTÁS