2018. április 15-én vasárnap, a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában Kiskőrös LC csapata döntetlent játszott idegenben a Kunszállás SE csapata ellen.

-Hirdetés-

A találkozót a Kiskőrös LC kezdte jobban, akik a 18. percben Rácz Dominik góljával máris megszerezték a vezetést, amit a hazai játékosok és szurkolók is kénytelenek voltak megtapsolni (0-1).

Ezután a gól után a kunszállásiak kerültek mezőnyfölénybe, majd a 66. percben egy szép akció végén Kertész Ádám egyenlített (1-1).

A mérkőzés hajrájában mindent megpróbált a kiskőrösi csapat, hogy megszerezze a győztes gólt, de sajnos nem sikerült a helyzeteket kihasználni.

A kiskőrösiek végül nagy csatában 1-1-es döntetlent értek el -Ámann Márk, Nagy Attila, Kanyaró Péter László, Rácz Dominik, Katona Arnold Levente, Molnár Tamás, Madácsi Gábor, Agócs Kristóf, Mokrickij Viktor, Kovács József, Amin Ádám- edzőjük: Biácsi Gábor segítségével. 

A Kiskőrös LC labdarúgó csapata legközelebb április 22-én (vasárnap) 17 órakor lép pályára Lajosmizse VLC csapata ellen a Kiskőrösi Sporttelepen. 

Kutyifa Ilona 

MEGOSZTÁS