Május 1-én került megrendezésre Soltvadkerten, a Foci-Suli sportkomplexuma területén a gyerekeknek szervezett verseny, ahol 10 focicsapat mérhette össze tudását. A rendezvény támogatója a Nyúl testvérek szörp cége, a Pölöskei Szörp volt. A cél többek között az volt, hogy a fiatalabb gyermekek számára is lehetőséget biztosítsanak a pályára lépéshez.

-Hirdetés-

A versenyzők 2011. január 1. után született gyerekek voltak, akik Kiskőrösről, Izsákról, Kecskemétről és Kunszentmiklósról érkeztek, valamint jelen volt a soltvadkerti csapat is.
4 pályán, párhuzamosan zajlottak a mérkőzések, melyek 12 percesek voltak. Egyszerre 3 játékos tartózkodott a pályán. A 10 órától 13 óráig tartó mérkőzések szünetei alatt a mindenkinek lehetősége volt fogyasztani az asztalokra kihelyezett pogácsákból, meglátogathatták Csitta büféjét, és szomjukat olthatták hideg szörpökkel.

A mérkőzések után a jól megérdemelt jutalom sem maradt el. Minden csapat oklevelet, csokoládét, a II. és III. helyezett érmet és kupát, az I. helyezett pedig érmet, kupát, és Pölöskei rostos gyümölcslevet kapott. Az egyesület minden résztvevő csapatnak egy tortát is ajándékozott, melyet a gyerekek nagy örömmel fogyasztottak.

Az eredmények:

I.helyezett: Kiskőrös LC I. csapata
II. helyezett: Kiskőrös BEM
III. helyezett: Kecskemét KTE KLC SI I. csapata
IV. helyezett: Kecskemét KTE KLC SI II. csapata
V. helyezett: Kiskőrös LC II. csapata
VI. helyezett: Izsák SE 
VII. helyezett: Kecskemét UFC
VIII. helyezett: Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület
IX. helyezett: Kunszentmiklós Foci-Suli
X. Kecskemét Hírös-ÉP

O.S.

MEGOSZTÁS