Az április végi hosszú hétvégén hétfőn közel 50 terepjáróval túrára indult egy megközelítőleg 100 fős csapat, hogy megszelídítse a Soltvadkert környéki dűnéket.

-Hirdetés-

A soltvadkerti terepjárósok gondoltak egyet, összetrombitálták a környező települések Off-Roadosait egy kis csapatépítő túrára. Részt vettek Kecelről, Bócsáról, Tázlárról, Kiskőrösről, Kiskunhalasról, Kecskemétről, Tabdiról, Fülöpjakabról a sport szerelmeseinek apraja és nagyja. Soltvadkert Motorsport Racing Club csapata főtt virslis reggelivel fogadta a vendégeket a Vadkerti-tó Kempinggel szembeni parkolóban. A reggeli előtt Rigó Imre megköszönte a csapatnak a meghívást és beszéde után átnyújtott a szervezőknek egy óriás üveges minőségi vörösbort.

Az 5 órás túrázás, 3 „játszótér” után marha- és birkapörkölt várta a megéhezett csapatot, amit Windecker Zsolt és Bene Zsolt készített. 

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani a mennyei uzsonnáért.

A pörkölt mellé a kenyeret a Király Pék és Társa Bt. ajánlotta fel. 

Nekik is szeretnék megköszönni az önzetlen támogatásukat!

Soltvadkerten legközelebb június 1-2-án a Bács-Trophy Bajnokság II. futamán találkozhatunk terepjárókkal. A verseny táborhelye a Vadkerti-tó Kempingje lesz a speciál szakaszok pedig Soltvadkert környékén. Minden érdeklődőt, nézőt és versenyzőt sok szeretettel várnak!

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS