Május elsején ebéd utánra szólt ismét a Soltvadkert – Jó Itthon csapat felszólítása „G Y E R E K I”, gyereki és érezd jól magad a Vadkerti-tó partján! A számtalan programot felvonultató délutánra népes sereg vonult ki.

-Hirdetés-

Rendezésről, programokról maga a nagyon jól sikerült napról kérdeztük Varga Márti szervezőt.

 – Sok más mellett idén már második alkalommal rendeztük meg a majálist Soltvadkerten. Szerencsére úgy láttam, hogy ebben az évben még többen voltak kíváncsiak a programjainkra – melyhez biztosan az is hozzájárult, hogy csodás időnk volt egész nap.

Próbáltunk minden korosztálynak különböző programokkal készülni. A gyerekeket ugrálóvárral, lábbal hajtható kisautókkal – ezért itt is külön köszönetet szeretnénk mondani a Racing Club Soltvadkert sportegyesületnek -, kézműves sarokkal, K-9 kutya őrző-védő bemutatóval – Bathó Zoltán közreműködésével – és korcsoportonként futóversennyel vártuk.A tavalyihoz képest újításnak számít, hogy idén főzőversenyt hirdettünk, melynek az volt az igazi célja, hogy a kiérkező nagyobb baráti társaságok és családok egy-egy jó bor mellett megfőzzék maguknak és a kiérkező éhes szájaknak a vacsorát. Örömmel nyugtáztuk, hogy nagyon lelkesek voltak a jelentkezők és igazi különlegességekkel készültek: volt borsós-gombás tokány, vaddisznó és még kecske is.

A napot egy tábortűzzel, szalonnasütéssel és esti filmnézéssel zártuk – amit mindenki babzsákokban, a szabad ég alatt nézhetett végig.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki akár csak egy kicsivel is, de hozzájárult e jeles nap sikeréhez.

Összességében úgy gondolom, hogy jól zártuk az idei majálist, de látjuk azt is, hogy mi az, amiben még tudnánk fejlődni és jövőre azon leszünk, hogy még jobb, színesebb programokkal tudjuk várni a kilátogatókat.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS