Május második hétvégéjén került megrendezésre a már hagyományos Családi Nap a soltvadkerti Arany János utcai Óvoda és Bölcsődében.

-Hirdetés-

A szombati eseményre – amely az évek során igazi családi rendezvénnyé nőtte ki magát – a gyermekekkel anyukák, apukák és nagyszülők is érkeztek. A szép napos időben érkező vendégsereget színes programokkal várták: agyagozás, színezés, papírhajtogatás, zsákbamacska, bábkészítés és gyermekvetélkedő. Mindezek mellett az újonnan elkészülő kibővült óvoda udvaron minden játék rendelkezésükre állt a gyermekeknek. Aki szusszanni akart egy kicsit, az megnézhette a kerámia kiállítást.

Most is, mint minden évben meglepetéssel is készültek a szervezők. Nagy sikert aratott az óvó és dajkanénik műsora. A három kismalac és a farkas című mesét adták elő. A műsor végeztével a gyermekeket – a Király Pék felajánlásából – helyben sütött székely kifli, sütemény és kenyérlángos, szomjoltásra pedig több ízben szörpök várták.

A szervezők köszönik a szülők és a vállalkozók segítségét és támogatását mely nélkül ez a rendezvény nem jött volna létre.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS