A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban nagy hagyományokra nyúlik vissza a Tabdi és a Csengőd csapatainak mérkőzése. A két kistelepülés rangadójára a 25. fordulóban került sor.

-Hirdetés-

Tabdi KSE-Csengőd SE 5-1 (3-1)

Tabdi KSE: Czerman – Kakulya, Tóth Z., Seres (Fábián), Madácsi (Szentgyörgyi K.), Suhajda (Szebellédi), Bálint (Bada), Gyenizse (Mikulás), Palla, Fekete, Tóth R. Edző: Szentgyörgyi Krisztián.

Csengőd SE: Bódi – Kósa, Soós, Tamás P., Tamás I., Supka T., Supka A., Németh M., Franczia, Szabó N., Tamás N. Edző: Supka Sándor.

Nagyszerű hangulat és kiváló szurkolótábor várta a csapatokat erre a mérkőzésre.
A találkozó előtt a szebb napokat is megélt csengődiek az utolsó előtti helyen szerénykedtek mindössze 4 pontot gyűjtve eddig. A mérkőzés esélyese a jó középcsapatnak számító Tabdi volt és ennek megfelelően hazai rohamokkal kezdődött a találkozó. A 13. percben
Palla Lajos szerzett vezetést a Tabdinak (1-0), majd a 19. percben Suhajda Gergely növelte az előnyt (2-0). A lelkes csengődiek a 21. percben Kósa Bence találatával szépítettek (2-1), de egy távoli lövésből Tóth Zoltán szerzett újabb Tabdi gólt a 37. percben. A második félidőben végig a Tabdi volt fölényben és a csereként beállt Fábián Sándor két további góljával végül magabiztos 5-1 arányú győzelmet arattak.

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS