A kecskeméti Röplabdászok immáron tizenkettedik alkalommal rendezték meg, 2018. május 12-én az Izsáki Sportcsarnokban, a jótékony célú Mixröplabda Tornát. Az előző tornákhoz hasonlóan az idén is gyűjtést szerveznek a koraszülött babáknak, valamint a torna teljes nettó bevételét felajánlották a Hírös Koraszülöttekért Alapítvány részére.

-Hirdetés-

Huszka Norbert és Rosner Ferenc, a kezdeményezés fő szervezői, a torna megnyitóján tájékoztatták a résztvevőket, hogy a tavalyi évben 216 ezer forinttal támogatták a megyei kórház koraszülött részlegét, amit az intravénás tápláláshoz szükséges segédanyagok beszerzésére fordítottak. Az idén, nyitott, fűtött inkubátorok beszerzését szeretnék támogatni.

A tornán 14 csapat vett részt, akik nemcsak a környékből, de Győrből, Madocsáról és Szarvasról is eljöttek. A játék, három pályán, négy négyes csoportban selejtező körmérkőzéssekkel, majd helyosztókkal zajlott. Ezúttal a kecskemétiek nyerték a kupákat: a tornagyőztes „Pálinka SC” lett, a második „K.Ö.D és a harmadik „Six Team” előtt.

A mix röplabda sajátossága, hogy nők és férfiak egy csapatban játszva, mindig jó hangulatú, ugyanakkor a versengés miatt, izgalmas mérkőzéseket játszanak. A sportág szerelmesei ezúttal is röplabda fiesztaként élték meg a tornát. Az eredményhirdetésre a Vino éterem véndiófás kerthelyiségében került sor, amit a pinceklubban oldott hangulatú közös vacsora követett.

Köszönet a torna résztvevőinek, és a támogatóknak a felajánlásokért!

-fg-

MEGOSZTÁS