Nagy várakozás előzte meg a megyei III. osztályú bajnokság közép-csoportjában lejátszott Kiskőrös LC II. és a Vadkert FC csapatai közötti mérkőzést. A találkozó bajnoki döntőnek volt nevezhető, hiszen a két gárda kiemelkedik a mezőnyből és a listavezető kiskőrösiek egyetlen ponttal előzték meg a vendég vadkertieket a tabellán.

-Hirdetés-

Kiskőrös LC II-Vadkert FC 0-0

Kiskőrös LC II.: Mlinkó – Markó, Mokrickij, Sárközi, Molnár, Pecznyik, Polyák, Dedák K. (Hlavács), Gyurián (Pásztor), Szlovák R. (Szentgyörgyi Á.), Balogh T.

Edző: Rácz János

Vadkert FC: Gerstner – Szekér (Engler), Csernik Zs., Tóth Á., Galántai, Marton, Gaál (Tamaskó), Frank (Holczimmer T.), Kővári, Balogh A., Gyuricza Zs.

Edző: Gyuricza József

A megyei III. osztályú bajnokságban lejátszott mérkőzésekhez képest szép számú közönség előtt került megrendezésre a szomszédvári rangadó. Az összecsapás kiegyenlített első félidőt hozott néhány nagyobb helyzettel mindkét oldalon. A második félidőben a soltvadkertiek két kapufát is lőttek és több nagy gólhelyzetük volt, de a kiskőrösiek előtt is adódtak lehetőségek. A hazaiak mezőnyben adogattak jobban, de a fiatalabb korosztályt képviselő soltvadkertiek támadásai állandó veszélyt jelentettek. A találkozón a soltvadkertiek álltak közelebb a helyzetek alapján a győzelemnek, de összességében a döntetlen igazságosnak mondható. A kiskőrösiek ezzel a döntetlennel megőrizték egy pontos előnyüket riválisukkal szemben a tabellán és amennyiben legyőzik a hátralévő ellenfeleiket úgy bajnoki címet ünnepelhetnek.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS