„Csapassunk együtt – sisakot fel, ütős lesz, dübörögjön a Büdöstó!”

-Hirdetés-

Ezzel a felhívással várták a rockzene kedvelőit és a motorosokat május 25-27-én, Soltvadkerten a Vadkerti-tó Kempingbe megtartott első Riders Fest – Motoros és Rock Fesztivál és egyben a XVIII. Motoros Találkozóra. A Kiskőrösi Motoros Baráti Kör által eddig megrendezett motoros találkozóit kissé újra gondolva hat jó barát összefogásával – az M1800Riders Motoros Baráti Körből négyen, és még két jó barátjuk – egy rockzenei fesztivált hoztak létre hagyományőrző szándékkal. A hétvégén, pénteken fellépett a POWER, a KÁRPÁTIA, a DEPRESSZIÓ és az AC/DC/GP, míg szombaton a LUCY, a DOROTHY, a ROAD, az OSSIAN, és akik a napot zárták a HOLLYWOOD ROSE.

Molnár Lászlót – Schepy – kérdeztük értékelje nekünk a fesztivált.

– Kicsit késve kezdtünk bele a szervezésbe, mert először hezitáltunk, hogy az idei évet kihagyjuk, de végül is a rendezés mellett döntöttünk. Nem csak a motoros társadalomra gondoltunk, azért is lett fesztivál, hogy a rockzene kedvelőit is megszólítsuk, hogy jöjjenek erre a kétnapos, igen széles palettán felvonultatott rockegyüttesekkel megszervezett fesztiválra. 

Természetesen kihagyhatatlan a programból a motoros felvonulás, és Street Fighter Show-t is bemutattunk. A több mint háromszáz motorosból álló felvonulást időben, gond nélkül sikerült elindítani, és a felvonulás alatt sem történ semmilyen kirívó esemény – ezt a rendőrség is pozitívan értékelte.

Az időjárás nekünk kedvezett, de országszerte sok volt az eső és emiatt sokan nem indultak el, de a résztvevők számát illetően elégedettek vagyunk, és igen, jövőre jön a folytatás. 

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, a Soltvadkert Város Önkormányzata pozitív hozzáállását, köszönet a rendőrségnek, a tűzoltóságnak, Kiskőrös város vezetőségének és a rengeteg résztvevőnek!

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS