Ezüstérmes lett a Bács-Kiskun Megyei U-16 ÉSZAK csoportjában szereplő Izsáki Sárfehér SE labdarúgó csapata a 2017/2018-as idényben! Az éremátadó ünnepségre 2018. június 2-án, az izsáki focipályán került sor. Az érmeket az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság megbízásából, Gréczi Gábor egyesületi elnök, elismerő szavak kíséretében adta át. Kiemelte, hogy az izsáki csapatok közül az U-16 szerepelt a legjobban, és elismerését fejezte ki a játékosoknak, az edzőnek, és a sok támogatást nyújtó szülőknek.

-Hirdetés-

Nagy Oszkár edző megerősítette, hogy a hat környező településről verbuválódott csapat eredménye a szülők segítő hozzáállásának is köszönthető, csak közreműködésükkel tudtak a fiúk edzésekre, mérkőzésekre járni.

A csapat és a szülők jó kapcsolatát mi sem bizonyítja jobban, mint az éremátadást követő apák és fiúk, közös kispályás fociderbi, majd a közös babgulyás ebéd remek hangulata.

Üröm az örömben, hogy a három éve együtt játszó sikeres csapat korosztályváltás miatt, ebben az összeállításban nem játszik tovább. Néhányan más csapatnál, vagy az U-19-ben folytatják. A maradókhoz csatlakozó újakkal kell megpróbálni életben tartani az összetartó csapatszellemet…

A sikeres szerepléshez gratulálunk, és további eredményes csapatjátékot kívánunk!

-fg-

MEGOSZTÁS