Soltvadkertre érkezett az elmúlt hétvégén a II. futamával a Bács-Trophy Bajnokság terepjáró verseny sorozat! Az összesen 50 nevező – köztük páran még nem voltak Soltvadkerti versenyen – táborhelye a Vadkerti-tó Kempingben volt. Mint mindig most is a rendezők a – Soltvadkert Motorsport Racing Club – már hónapokkal a verseny előtt megkezdte a felkészülést, és a verseny zavartalan lebonyolításához szükséges munkát.

-Hirdetés-

A versenyzőknek idén a péntek esti rajtot követően a Trophy rész kicsivel több volt, mint 10 kilométer, míg szombaton reggel több mint 40 kilómétert kellett megtenniük a reggeli rajt után.

A zavartalanul lezajló versenyen azért történt egy két esemény, amivel ketten is kiérdemeltek egy-egy különdíjat. A BS Plastic Kupát Fertig József kapta, mert odaadta a quadját az ellenfelének, akinek a járműve műszaki hibás lett. Viszont a kölcsön adott quaddal kikapott, így visszacsúszott az addig vezető helyről a másodig helyre, és az is lett a végeredmény. Bimbó Pál is azért kapott egy Fair Play díjat, mert ő meg a Stefkovics Marknak adta oda a quadját, hogy befejezhesse a versenyt.

A Soltvadkert Motorsport Racing Club köszöni a BS Plastic, az Unix Autó Kft., az Ali Baba Gyros és a Kajári és Fia Kft. Bács-Trophy Bajnokság soltvadkerti II. futamának támogatását.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS