Az elmúlt hétvégén sem pihentek a kiskőrösi dartsosok, hiszen szombaton és vasárnap is versenyt rendeztek. A szombati napon egy rég elfeledett verseny, a Kiskőrös Open lett életre keltve.

-Hirdetés-

A verseny főszervezője Torgyik Mihály elmondta, hogy négy évvel ezelőtt rendeztek ehhez hasonló játékot, ami már akkor is nagyon jól sikerült, csak a hely szűke miatt abbamaradt. A mostani verseny érdekessége az volt, hogy a négy évvel ezelőttihez képest mindössze két játékos volt az, aki részt vett mindkettőn. Idén a Paksi DSE kiválósága Tibai Attila húzta be az első helyet, aki az elődöntőben megközelítette a 80-as átlagot. Második a helyi Malom DSE versenyzője Turán Gábor, a harmadik pedig a szintén kiskőrösi Rumán Tibor lett. Mivel a férfiak között három hölgy is megmérettette magát, így külön legjobb női játékost is díjaztak Géczi Edina személyében.

Vasárnap a szokásos havi „vasárnapi darts derbi” került megrendezésre. A 22 játékos közül Kisa Zsolt volt a legeredményesebb, Molnár István “Poki” a 2. helyre ért oda (mindketten a Malom DSE játékosai), a 3. helyen pedig Nothof Attila a Győztes kör SE játékosa végzett. A két nap alatt 8 településről érkeztek Kiskőrösre a dartsot szerető emberek, ami azt mutatja, hogy egyre népszerűbb a régiónkban ez a sport!

Filus Tibor 

MEGOSZTÁS