Június 9-én került megrendezésre a soltvadkerti Bocskai úti óvoda Kerti PartijaKaró Csabánét kértük meg foglalja össze nekünk a hétvégén történteket.

-Hirdetés-

Az idei jótékonysági rendezvény is ugyanúgy indult a Bocskai óvodában, mint minden évben. Szinte vége sincs a tavalyinak, máris új forgatókönyvön dolgozik a szülői szervezet az óvó nénikkel. Az elmúlt években kegyes volt velünk az időjárás, most viszont nem kímélt bennünket. Az eső miatt új helyszínt kellett keresnünk. Szerencsénkre a Városi Sportcsarnok szabad volt. Egy délelőttünk volt arra, hogy mindent átpakoljunk és megtartsuk a „Csarnok bulit”. Szeretnénk megköszönni a városvezetésnek, hogy a rendelkezésünkre bocsátották a csarnokot, valamint a csarnok dolgozóinak, a szülőknek és az óvó néniknek, hogy azonnali segítséget nyújtottak.

A délután a „Táncoló Talpak” produkcióival indult, a nagycsoportosok néptáncát a meséhez kapcsolódva a nagy-középsősök „libás tánca” követte. Ezek után egy interaktív műsorban ismerkedhettünk meg ZIZI bohóccal.

Az óvó nénik és dajka nénik egy Ludas Matyi paródiát mutattak be. A délután lezárásaként egy játékos versenyben megmozgattunk 3 csapatot. A szülők és gyermekek teljes erőbedobással, ügyesen vették az akadályokat mind az 5 versenyszámban.

Eddigre már mindenki várta a finom vacsorát, amit ebben az évben is a Venyige étterem biztosította. A jó kedvet a büfé, a talpalávalót Sztojka Zsolt szolgáltatta.

A műsorok mellett folyamatos elfoglaltságot biztosított a gyerekek részére a hajfonás, a lufihajtogatás, a gyöngyfűzés, a só-kép készítés, az arcfestés és a szülők által készített népi játékok. A gyermekek körében a legnagyobb népszerűségnek örvendő program a sportcsarnok hátsó felében kialakított gokart pálya volt. Ezúttal szeretnénk megköszönni Medgyes Attilának a járműveket és a késő estig tartó felügyeletet.

Ebben az évben is búcsút vettünk a leköszönő szülői szervezeti tagoktól: Nagyné Tanács Adrienntől és Holczimmer Ágotától.

Szülői Szervezet ezúton is szeretné megköszönni a helyi vállalkozók és támogatók segítségét és a tombolanyeremények felajánlását.

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS