A KiskőrösFeszt rendezvényén a koncertek mellett többcsatornás fejhallgatós buli fogadja a szórakozókat a Buliarénában.

-Hirdetés-

De mit is jelent az a Silent disco?

Az egyik legújabb és legkülönlegesebb szórakozási forma, vezetéknélküli (RF) fejhallgatók segítségével. Egyedülálló élményt biztosít a résztvevőknek maximális zenei élvezet mellett, a helyszín környezetének megzavarása nélkül. Olyan helyeken is felhasználható, ahol eddig problémát okozott a magas zajszint vagy a hagyományos hangosítás egyszerűen nem megoldható.

Silent Disco megvalósításának egyetlen feltétele a jól körbezárható terület, amely egy beléptetési és kiléptetési ponttal rendelkezik. Szabadtéri rendezvény esetén fedés vagy sátor használata ajánlott, hiszen rossz időjárási körülmények között a program nem megvalósítható. Emiatt kerül felépítésre július 20-21 között Kiskőrösön a Szabadidőparkban egy 400 négyzetméteres rendezvénysátor, amelyen be és kiléptetési kapuk kerülnek kialakításra. Eszközeinkkel több száz fő egyidejű szórakoztatására is lehetőség van.

Hogyan működik?

A világ legmodernebb RF fejhallgatóit használjuk, amely két csatornával, LED világítással, hangerőszabályzóval és némítási funkcióval rendelkezik. Beépített akkumulátoráról akár nyolc órás üzemidőre is képes. A használó kiválaszthatja, hogy az éppen lejátszott zenék közül melyikre szeretne bulizni, azaz melyik csatorna szóljon a fejhallgatóban.

Az RF jeladó (ami továbbítja a hangot) bármilyen hangforrásra ráköthető (pl. dj pult, zenekar, tv… stb.), sőt akár két különböző párhuzamosan futó műsorból is válogathat a hallgató egy időben!

Magyarországon a legnagyobb zenei fesztiválokon (Volt Fesztivál, EFOTT, Balaton Sound, SZIN, SzegedRocks) már találkozhattunk ezzel a technológiával, most Bács-Kiskun megyében előzör Kiskőrösön szórakoztatja a közönséget a Július 20-21 között megrendezendő KiskőrösFeszt-en.

A rendezvényen Komlósi Gyuri , Áky és Aaron állnak a keverőpultoknál valamint a lejátszóknál, így mindenki eldöntheti, hogy egyidejűleg retro, funky-RnB, vagy valami veretősebb zenére akar szórakozni.

forrás: https://www.silentsolution.hu/

MEGOSZTÁS