Nagyszerű eredményeket ért el a kiskőrösi KEVI Petőfi Sándor Általános Iskola IV. korcsoportos fiú kézilabda csapata az idei szezonban. A fiatalok az Országos Gyermekbajnokságot megnyerték a diákolimpia országos elődöntőjében pedig a harmadik helyen végeztek.

-Hirdetés-

A gárda edzője Czinkóczki Tibor elmondta, hogy szezon végén levezetésként játszottak egy barátságos mérkőzést a Telekom Veszprém fiataljai ellen. A veszprémiek U14-es csapatával a kiskőrösi sportcsarnokban mérkőztek meg, akik ellen nagyon jól helytálltak. A kiskőrösi játékoskm felvették a versenyt a heti 10 edzéssel készülő vendégekkel szemben, ami azt mutatta, hogy a tehetségek tekintetében és a szakmai munkában is magas színvonalú munka folyik a városban. A mérkőzés utolsó harmadáig nyílt volt a találkozó, amit erővel jobban bírtak a veszprémiek és 5 góllal nyertek. Ez a csapat jövőre a Kiskőrösi KSK színeiben szerepel majd a Országos Serdülő Bajnokságban.

Hátsó sor (balról): Aszódi Zsombor, Viczián Norbert, Krecs Sándor, Czinkóczki Tibor – edző, Németh Botond, Megyeri Máté, Csontos Ákos.

Első sor (balról): Téglás Vajk, Szentesi Gergő, Kiss Máté, Sipiczki Ádám, Patai Denisz, Maczkó Tibor.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS