Az Emberi Hangon az Életért Egyesület közreműködésével nagyszabású Húsvétra hangoló rendezvény színhelye volt az Izsáki Táncsics Mihály Művelődési Ház 2018 márciusában, amelyen Koós János is fellépett. Az EHÉ egyesület nemcsak a Húsvétra hangolódás élményét hozta el Izsákra, hanem az adományok és a tombola bevételét a rászoruló izsáki gyerekek számára ajánlották fel.

-Hirdetés-

A felajánlás eredményeképp, a gyermeknap alkalmából, az egyesület képviselői egy zenés, mesés, verses műsor keretében, udvari ügyességi játékokat, könyveket és plüss állatkákat ajándékoztak az izsáki óvodásoknak. Grijnovitz Anikó, Szecsődi György, Vámos Zoltán zenéltek és énekeltek a gyerekeknek. Nagy L. Éva saját verseiből és meséiből olvasott fel néhányat, ámulatba ejtve a kicsiket és a felnőtteket egyaránt. Az udvari játékokat az adományozókkal együtt avatták fel az ovisok.

Lévai Ferencné intézményvezető hálás szavakkal köszönte meg az ajándékokat és a hangulatos programot, amelyet a gyerekek sok tapssal, mosolygó arccal és vidámsággal fogadtak.

-fg-

MEGOSZTÁS