Csodás 6 napot tudhat maga mögött 15 vállalkozó kedvű kerékpáros, aki körbe kerékpározta a Balatont 2018. július 2-7. között. Tázlárról kerékpárral indultak, és mint a csiga vitték a házukat, felszerelésüket. Soltvadkerten vonatra szállva, Balatonkenesén ismét nyeregbe pattanva az első megállóig Alsóőrsig tekertek. Majd Balatonszepezd, Keszthely, Balatonboglár és ismét Balatonkenese megállókat érintve kerülték körbe a Balatont. Az utolsó napon pedig ismét vonattal Soltvadkertig utaztak, onnan Tázlárig ismét tekertek.

-Hirdetés-

A mindennapi kitartó bicajozás után nagyokat strandoltak, játszottak és nevettek. Volt foci és kézi meccs, kártya parti, ország – város játék, bújócska, activity, bobozás, sok ének, tánc és zeneszó. A Balaton parti ételkínálatot is végig kóstolták, volt fagyizás és gyümölcsözés is. Igazi nagy élmény volt a táj szépsége, az emelkedők nagysága a lejtők nyújtotta suhanás érzése, a közösség adta élmény egy életen át elkíséri a résztvevőket!

Elismerés illeti teljesítményéért: Beát, Dorinát, Emmát, Natit, Rékát, Csabit, Istvánt, Kristófot, Vencelt, Jocit , Mónit, Lacit, és a szervezőket, Bán Róbertet és feleségét Zsuzsit.

A Tázlári Sportért Alapítvány által szervezett kerékpártúra megvalósítását támogatta a tázlári Önkormányzat és a NEA.

-Dusy-

MEGOSZTÁS