Az előkészületek még zajlanak, de hamarosan elkészül a rendezvénytér és ma délután elstartol a zöldmezős Kiskőrös Feszt, melyet a Kiskőrös 300 emlékév keretében rendezünk meg első alkalommal.

-Hirdetés-

Eredetileg a Szabadidőparkba tervezett fesztivált az óriási érdeklődés és nagyszámú jegyelővétel miatt a Városi Sporttelepre költöztettük, ahol már napok óta épülnek a sátrak, színpadok.

Ezen a hétvégén városunkba látogatnak a legnépszerűbb zenekarok, együttesek, olyanok mint Rúzsa Magdi, Kowalsky Meg a Vega, Péterfy Bori és a Love Band, a Fish!, a Dorothy.

A pénteki nap a kiskőrösi zenekaroké (Music Story, Soundwitch, Nani és Lali), akik már ma délután 17 órától várják a közönséget.

A programok, koncertek az alábbiak szerint alakulnak a két nap során:

Július 20 (péntek):
Kapunyitás 17:00-kor
18:00-20:00 Music Story
20:30-22:30 Soundwitch
23:00- Nani és Lali
22:00-tól Silent Disco

Július 21 (szombat):
Kapunyitás 12:00-kor
13:00-14:00 The Medley’s
15:00-16:30 Dorothy
17:00-18:30 Fish!
19:00-20:30 Rúzsa Magdi
21:00-22:30 Kowalsky Meg a Vega
23:00-00:30 Péterfy Bori és a Love Band
22:00-tól Silent Disco

Pénteken és szombaton is a koncertek mellett 22:00-tól Silent Disco lesz a Buliarénában Komlósi Gyurival, Ákyval és Aaronnal, ahol többcsatornás rádiós fejhallgatón keresztül szól majd a buli egészen reggelig.

Erre a hétvégére egy vendéglátóipari egység is kitelepül a Városi Sporttelepre, akik változatos étel és ital kínálattal várják a közönséget. Lesz sülteket árusító hely, kolbászos stand, hamburgeres, pizzás, kebabos, lángosos hely, kürtöskalács és fagyi árus is. Az italválaszték szintén változatos lesz: jéghideg üdítőitalok, csapolt sörök, borok, koktélok, a térség legjobb pálinkái várják a szomjas fogyasztókat.

Fontosnak tartjuk, hogy a fesztivál területén rendelkezésre álljon elegendő wc és mosdó a szórakozók részére, ezért a területen meglévő nyilvános mosdó mellett, 2 db 14 kabinos mosdókonténer került telepítésre kézmosó hellyel együtt. Ezek a kabinok önálló vízöblítéses fülkékkel hálózatos szennyvízelszállítással rendelkeznek, nem a lehangoló TOI-TOI megoldást választottuk, mert nekünk fontos, hogy a fesztiválon mindenki kényelmesen és jól érezze magát! A mosdók közvetlenül a beléptető kapuk mellett lesznek megtalálhatók.

Bővebb információkért keresd a fesztivál honlapját: www.kiskorosfeszt.hu. Jegyárusító helyek Bács-Kiskun megyében: http://kiskorosfeszt.hu/jegyarusito-helyek 
Vagy vásárold meg a jegyedet online a http://kiskorosfeszt.hu/shop-cart oldalon.

MINDEMELLETT TERMÉSZETESEN A HELYSZÍNEN IS LESZ LEHETŐSÉGETEK JEGYET VÁSÁROLNI! 

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk! 

MEGOSZTÁS