Már hagyomány Akasztón, hogy a nyári szünetben egy hétig a Faluház ad otthont táborozó gyerekeknek. Színes programok, kreatív foglalkozások, sok játék, vidámság várja a csemetéket.

Készült: Endrődiné Sámel Zsuzsa kézműves házában.
-Hirdetés-

Mint azt Csehi Zoltánné Márti a Faluház igazgatónője elmondta, ilyenkor nem csak a gyerekek, hanem az intézmény dolgozói és segítői is felpezsdülnek, vidám nevetés tölti meg az egész házat. Arra törekszünk, hogy a tábor ideje alatt élményeket adjunk, felszabaduljanak, kikapcsolódjanak a gyerekek. Ha jól érzik magukat, az nekünk is boldogság- mondta az igazgatónő.

Készült: Endrődiné Sámel Zsuzsa kézműves házában.

A kézműves segítőknek köszönhetően-Kisléghy Györgyné (tábor vezetője), Balázs Lászlóné, Fehér Mihályné, Némethné Rátkai Margit, Csaba Tünde-sokféle technikával ismerkedhettek a táborlakók, csodaszép dolgok születtek. Az élményekről is gondoskodtak a szervezők, így bemutatót tartottak a JuMa kutyaiskola oktatói, soltvadkerti kirándulás kapcsán megtekintették a helytörténeti gyűjteményt, motormúzeumot, cukrászmúzeumot, s nem maradhatott el a fagyizás sem.

Készült: Endrődiné Sámel Zsuzsa kézműves házában.

Tűzoltó bemutató, lovaskocsikázás, szarvas látogatás, vízipisztoly csata, agyagozás, lángossütés színesítette a programok sorát. A közel harminc fős létszámú gyerekcsapatot mindennap tízórai, finom ebéd, gyümölcs, édesség várta. A nagysikerű táborba jövőre újra várják szeretettel a szervezők a gyermekeket.

Készült: Endrődiné Sámel Zsuzsa kézműves házában.

Az igazgatónő köszönetét fejezi ki a segítőknek, támogatóknak: JuMa Kutyaiskola, Légrády Andor, Dudás Csaba, Szervánszky Judit, Németh József, B. Nagy István, Udvar Ákos, Kalapos Mihály, Szmutka János, Szabó József, Endrődiné Sámel Zsuzsa és a diákmunkásoknak: Szabó Csenge, Teknyős Fanni, Baltás Anett, B. Tóth Petra.

Fotók:Sz.Á. 

MEGOSZTÁS