2018. augusztus 19-én vasárnap két győztes csapat találkozott Kiskőrösön, ugyanis a hazaiak vendége Harta volt.

-Hirdetés-

A találkozó 10. percében Nagy Attila nagyszerűen ugratta ki Salamit, aki a kapu mellé gurított. A 18. percben Salami szánta el magát lövésre mely megpattant és a bal kapufán csattant a laszti amelyről nem befelé, hanem végül kifelé pattant a labda.
A 20. percben egy szöglet után Nagy Attila lőtt nem sokkal fölé, ezt követően a 22. percben egy kiugratás után Salami lőtt a kapusba. A 30. percben aztán megszerezték végre a vezetést a hazaiak a sok kihagyott helyzet után. Bányai Máté kapott nagyszerű labdát majd azt a hálóba lőtte 1-0. A 40. percben Nagy Attila lövését védte lábbal a vendégek kapusa Rigó.

A 44. percben Agócs Kristóf jobb oldali beadása után Salami lőtt a kapuba 2-0. Salami első gólja volt ez a Kiskőrös színeiben.A második játékrész is ott folytatódott ahol az első. Már a 47. percben Nagy Attila beadása után Salami lőtt kapufát. Rá egy perce Bányai passzolt Madácsihoz akinek lövése után a labda a vendég kapusban landolt.
Az 58. percben Salami finom passza után Molnár Tamás lövését védte a vendégek hálóőre.

A 73. percben a vendégek csereként beálló játékosa Vincze Sándor szerzett egy lesgólt.
Ezekután próbálkoztak a hartaiak, de helyzetet nem igazán sikerült kialakítaniuk.
Teljesen megérdemelten győzött a Kiskőrös, amit jól mutat az is, hogy a lesgólon kívül nem igazán lehetett feljegyezni hartai helyzetet.

B.D. 

MEGOSZTÁS